Populaire huwelijkscadeaus

Speciaalbier als huwelijkscadeau

Speciaalbier als huwelijkscadeau

Samen als pasgetrouwd stel heerlijk genieten van een speciaalbier? Dat is helemaal van deze tijd. Speciaalbier is de laatste jaren enorm in opkomst en voor de echte bierliefhebber een perfect huwelijkscadeau. In de zomer samen genieten van de ondergaande zon met een heerlijke Tripel of IPA in de hand, heerlijk toch? Met een speciaalbier als huwelijkscadeau weet je zeker dat je het huwelijkspaar verrast met een origineel en heerlijke verrassing voor het huwelijk. Hieronder vind je een paar lekkere suggesties van speciaalbieren om te geven als cadeau voor een huwelijk


Bierpakket als huwelijkscadeau

Wanneer het aanstaande of jubilerende huwelijkspaar bestaat uit twee echte levensgenieters en dol is op een heerlijk speciaalbiertje op zijn tijd, is dit huwelijkscadeau een schot in de roos. Stel bijvoorbeeld een heerlijk pakket op maat samen met bieren waarvan het huwelijkspaar zal smullen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor wat onbekendere, spannende soorten bier. Speciaalbier is helemaal enorm in opkomst de laatste jaren, dit maakt het tot een super hip cadeau voor een huwelijk of bijvoorbeeld als ludieke verrassing voor een 25 jarig huwelijk. Bij Bierlab.nl vind je bieren in alle soorten en maten, en gaat er een wereld voor je open als je een bierliefhebber bent. Kies een standaard bierpakket of stel je eigen pakket op maat samen voor het aanstaande bruidspaar. Alle speciaalbieren bekijken? Klik dan hier.

Liever een paar goede suggesties om je op de goede weg te helpen? Bekijk dan onze speciale selectie hieronder met de lekkerste speciaalbieren als uniek en heerlijk huwelijkscadeau!

ipa als huwelijkscadeauProbeer eens een IPA

IPA bier heeft een bittere smaak. De naam IPA (India pale ale), is afkomstig uit de tijd van de VOC. Traditioneel bier wat mee werd genomen op de lange reis naar Azië, bleef vaak niet goed. Als oplossing werd er meer hop aan het bier toegevoegd, waardoor het bier langer goed bleef. De IPA was geboren. IPA’s smaken fris, bitter en vallen vaak goed in de smaak bij mensen die normaal juist geen bierliefhebber zijn.
Bekijk alle IPA’s bij Bierlab >>

 

 

 

 

 

Weizen bier als huwelijkscadeauEen heerlijke Weizen bier als huwelijkscadeau

Weizen is een bovengistend bier met een romige schuimkraag en een vaak zoete geur. Bij bierlab.nl vind je een heel scala aan heerlijke Weizen bieren die uitermate geschikt zijn om als cadeau te geven voor een huwelijk. Persoonlijke tip: Laat het huwelijkspaar kennis maken met een Weizenbier van Weihenstephaner, gebrouwen door de oudste bierbrouwerij ter wereld.
Bekijk alle Weizenbieren bij Bierlab >>

 

 

 

 

 

tripel-karmelietTripel bier als smaakmakende verrassing  voor een huwelijk

Tripel bier is bovengistend bier met een hergisting op de fles. De smaak is vaak zoet, moutig en hoppig en de kleur kan variëren van blond tot amber. Tripel bier is een bier met een hoge smaakintensiteit en vaak vallen er ook kruiden in het bier te bespeuren. Persoonlijke suggestie: De tripel karmeliet! Een fantastische tripel die vrijwel iedereen weet te waarderen en met een percentage van 8,4 procent een stevige jongen.
Bekijk alle tripelbieren bij Bierlab >>