Populaire huwelijkscadeaus

Cadeau 25 jaar getrouwd

Cadeaus voor een 25 jarig huwelijk

Ben je op zoek naar origineel en bijzonder 25 jaar getrouwd cadeau? Een huwelijkscadeau waarmee jij gegarandeerd voor een verrassing zorgt en een lach mee op de gezichten van het zilveren huwelijkspaar tovert? Dan heb je nu gevonden waar je naar op zoek was, want in deze blog laten we jou de leukste cadeaus zien voor een 25 jaar getrouwd huwelijkspaar. Een zilveren huwelijk is een geweldige prestatie en dat moet natuurlijk gevierd worden met leuke cadeaus. Maar wat voor cadeau past er bij het 25 jarig huwelijkspaar? Zouden ze een persoonlijk cadeau meer op prijs stellen dan een belevenis of overnachting? Met onze suggesties hieronder weten we zeker dat jij een origineel huwelijkscadeau vindt voor het jubilerende huwelijkspaar


Persoonlijk 25 jaar getrouwd cadeau

Persoonlijke cadeaus hebben een extra leuk effect, vanwege het persoonlijke tintje wat je aan dit soort cadeaus geeft. Zo kun je een persoonlijke tekst laten graveren, een foto van het 25 jarig huwelijkspaar uploaden en laten bedrukken op bijvoorbeeld een wijnfles, of de namen van het huwelijkspaar en de trouwdatum van 25 jaar geleden laten bedrukken op een wijnglas of straatnaambord. Voor welk persoonlijk 25 jaar getrouwd cadeau ga jij? Bekijk hieronder onze top 3 persoonlijke cadeaus waarmee jij gegarandeerd voor een geslaagde verrassing zorgt.

hoefijzer cadeauGegraveerd hoefijzer cadeau

Wanneer je het 25 jarig huwelijkspaar op bijzonder originele wijze wilt verrassen met een uniek cadeau, is het gegraveerde hoefijzer een ‘must have’. Laat de namen van het huwelijkspaar en de trouwdatum van 25 jaar geleden graveren in een hoefijzer naar keuze. Zo heb je keuze uit meerdere kleuren, prijsklassen en materialen. Bij Hoefijzers.nl wordt het personaliseren van jouw hoefijzer kinderspel. Een hoefijzer is al eeuwenlang hét symbool van geluk en het buiten de deur houden van het kwaad. Met een gegraveerd hoefijzer als 25 jaar getrouwd cadeau, geef je dus alleen een cadeau, maar ook een soort van ‘geluksgarantie’. Misschien wel het meest populaire huwelijkscadeau van dit moment. Meer informatie over het gegraveerde hoefijzer.

 

gegraveerde wijnglazenGegraveerde wijnglazen cadeau

Nog een leuk persoonlijk cadeau wat al jaren in de top van best verkochte huwelijkscadeaus staat, zijn de gegraveerde wijnglazen. Een elegant, glanzend en persoonlijk 25 jaar getrouwd cadeau. Laat de namen van het huwelijkspaar en de trouwdatum of een andere persoonlijke tekst graveren in 2 prachtige wijnglazen. Je kunt ook kiezen voor andere glazen, zoals bierglazen, longdrinks, theeglazen of champagne. Prettige bijkomstigheid van dit huwelijkscadeau, is dat beide voortaan hun eigen glas hebben en daar dus geen discussie meer over ontstaat! De gegraveerde wijnglazen is een origineel cadeau voor ieder huwelijksjubileum! Meer informatie over de gegraveerde wijnglazen.

 

 

 

 

persoonlijke wijnfles pakketDe persoonlijke wijnfles cadeau

Is het Zilveren huwelijkspaar die binnenkort het 25 jarig huwelijk viert, dol op wijn? Dan is de persoonlijke wijnfles een ideaal cadeau. Laat jouw favoriete foto van het huwelijkspaar bedrukken op het etiket van een heerlijke fles wijn naar keuze. Kies uit een fles rode, witte of rosé wijn of champagne. Dit leuke huwelijkscadeau is bovendien heel goed te combineren met het huwelijkscadeau hierboven. Overigens kun je de gegraveerde glazen en de wijnfles ook in één bestellen. De persoonlijke wijnfles is een ludiek en heerlijk cadeau voor een 25 jarig huwelijk. Meer informatie over de persoonlijke wijnfles.

 

 

 

 

straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord cadeau

Na 25 jaar gelukkig in het huwelijk verbonden, wordt het hoog tijd dat het huwelijkspaar een heuse eigen straat naar hun vernoemd krijgt. Met het persoonlijk straatnaambord, vereeuwig je het huwelijkspaar op een blauw straatnaambord die je kent van de hoek van de straat. Dit huwelijkscadeau wordt altijd met een brede lach ontvangen. Je hebt 2 regels tot je beschikking. 1 hoofdregel met daarop de namen van het huwelijkspaar, en op de onderste (sub)regel plek voor een persoonlijke ludieke boodschap gericht aan het Zilveren huwelijkspaar. Het persoonlijke straatnaambord is al jaren een populair cadeau voor huwelijksjubilea. Meer informatie over het persoonlijke straatnaambord.

 

 

 

Belevenis of overnachting als 25 jarig huwelijk cadeau

Denk je dat het jubilerende huwelijkspaar liever een belevenis of overnachting cadeau krijgt? Dan zijn de cadeau suggesties hieronder misschien iets voor hun. Denk eraan dat vrijwel iedere andere gast al een ‘fysiek’ cadeau of geld geeft, dus met een overnachting of belevenis als huwelijkscadeau ‘doe’ jij het net even anders. Stuur het 25 jarig huwelijkspaar er even lekker op uit, met 1 van de bijzondere uitjes hieronder.

beleef uw huwelijksnacht opnieuwBeleef uw huwelijksnacht opnieuw

Misschien wel de meest originele belevenis van dit moment, is het arrangement beleef uw huwelijksnacht opnieuw. Een belevenis waarbij je precies gaat doen wat de naam al aan geeft, namelijk de magie van die eerste magische nacht nog eens helemaal opnieuw beleven. Stuur het 25 jarig huwelijkspaar er op uit naar een romantisch hotel in Nederland of Duitsland, alwaar ze worden verwelkomt met een heus bruidsboeketje. Ze genieten van de bruidssuite, 3-gangen diner, whirlpool op de kamer, wellness faciliteiten, ontbijtbuffet en vele extra’s. Met dit arrangement komt de magie in jullie huwelijk weer helemaal tot leven. Meer informatie over de belevenis beleef uw huwelijksnacht opnieuw.

 

 

 

Kurhaus overnachtingOvernachting in het chique Kurhaus Scheveningen

Wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd om eens te overnachten in het mega chique hotel het Kurhaus in Scheveningen? Laat je verwennen door een unieke 5 sterren service, geniet van de historie en de ambiance van dit bijzondere gebouw. De boulevard, het strand, het casino en de bioscoop liggen allemaal binnen handbereik. Direct naast de ingang van het Kurhaus vind je diverse leuke eetgelegenheden. Kortom: Wil je het 25 jarig huwelijk van extra glans voorzien? Geef het zilveren huwelijkspaar dan een overnachting cadeau in dit bijzondere hotel. Een overnachting in het Kurhaus is met recht een spectaculair en origineel 25 jaar getrouwd cadeau. Meer informatie over deze overnachting als cadeau.

 

Bekijk al onze originele en bijzondere 25 jaar getrouwd cadeaus >>