Populaire huwelijkscadeaus

Een 80 jarig huwelijk onmogelijk?

Een 80 jarig huwelijk onmogelijk?

Dus jij denkt dat een 80 jarig huwelijk, oftewel een eiken huwelijk bijna onmogelijk is? Dan hebben we nieuws voor je, want een Amerikaans koppel van beide 102 jaar oud uit Iowa, vierden recent dit opmerkelijke jubileum. Gene en Vern Ann Baxter zijn na 80 jaar in het huwelijk nog altijd dol op elkaar. Het stel trouwde in het jaar 1936 en is sindsdien onafscheidelijk. Een heel contrast met de huwelijken van tegenwoordig, waar maar liefst 1 op de 3 van stuk loopt. Hoe dit unieke 80 jarige huwelijk tot stand kwam..


Na 80 jaar een eiken huwelijk vieren

Het is allemaal begonnen op 17 januari 1936, toen Vern Ann de autogarage binnenliep waar Gene destijds werkte. Het was liefde op het eerste gezicht, en al snel kreeg Vern Ann een rondleiding door de stad van Gene. ”We ontmoetten elkaar op 17 januari, en trouwden op 22 augustus”, aldus het nog altijd verliefde huwelijkspaar. Het geheim van hun succesvolle 80 jarige huwelijk? Ze trokken er vaak samen op uit, kregen 3 kinderen en zelfs nu plagen ze elkaar nog af en toe. ”We zijn allebei ouder en wijzer geworden. Vern Ann is een geweldige vrouw en ik had me geen betere kunnen wensen”, glundert Gene. Bekijk hieronder een interview van dit unieke huwelijkspaar!

Bron: Telegraaf.nl

Een cadeau voor een 80 jarig huwelijk

Hoewel een eiken huwelijk heel erg bijzonder is, komt het wel vaker voor. Viert er in jouw omgeving binnenkort ook iemand een 80 jarig huwelijk? Dan heb je voor die unieke gelegenheid natuurlijk een bijzonder huwelijkscadeau nodig. Hoewel je bij ons heel veel leuke huwelijkscadeaus vindt, zouden we als suggestie de gegraveerde wijnglazen doen. Graveer de namen van het 80 jarig huwelijkspaar in de glazen, en vereeuwig zo voor altijd het eiken huwelijk in een uniek huwelijkscadeau.

gegraveerde wijnglazen