Populaire huwelijkscadeaus

Kras wereldkaart

Kras wereldkaart als huwelijkscadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder huwelijkscadeau? Geef ook jij liever een geschenk dan geld als huwelijkscadeau? Dan is de kras wereldkaart het ideale geschenk voor de bruiloft. Om te beginnen kunnen ze alvast de bestemming van de huwelijksreis weg krassen.

Op de kras wereldkaart, kun je de landen weg krassen die je reeds hebt bezocht. Vervolgens kras je ook in de toekomst alle landen weg waar je bent geweest. Zo ontstaat er na een tijdje een volledige persoonlijke reiskaart, waarop iedereen kan zijn welke landen jij hebt gehad, en welke landen nog een bezoekje verdienen. De kras wereldkaart is ideaal om op te hangen aan een muur in de WC of aan een koelkast.

Meer informatie over de Scratch map

De kras wereldkaart wordt geleverd in een sierlijke koker. Het weg krassen van de landen kun je het beste doen met een muntje, de landen die je weg krast krijgen een andere kleur dan niet gekraste landen. De afmetingen van de kaart zijn 82×58 centimeter. Tip! Je kunt kiezen voor verschillende edities, zoals een Europese editie, een wereldwijde, of USA.

Scratch Map

Dit leuke cadeau kun je bestellen bij Bestelkado.

€16,95 €23,95

Kras wereldkaart
De gemiddelde score die gebruikers aan dit cadeau geven.
9.5 Total Score
Score van dit product

De gemiddelde score die gebruikers aan dit cadeau geven.

User Rating: 4.7 (2 votes)
Editor's choice