Populaire huwelijkscadeaus

Cadeau 50 jaar getrouwd

Cadeau 50 jaar getrouwd

Wanneer er binnenkort iemand 50 jaar getrouwd is, is een absolute prioriteit het vinden van een leuk 50 jaar getrouwd cadeau. Mocht je tot nu toe nog niets hebben gevonden, raden we je zeker aan om deze post even te lezen. Hier laten we jou namelijk de leukste 50 jaar getrouwd cadeaus van dit moment zien. Cadeaus waarmee jij het gouden huwelijk extra glans geeft, en het jubilerende huwelijkspaar op originele wijze mee verrast. Voor welk cadeau 50 jaar getrouwd ga jij? Bekijk hieronder onze unieke cadeau suggesties. 


gegraveerde wijnglazenGegraveerde wijnglazen voor een 50 jarig huwelijk

Een 50 jarig huwelijk is een geweldige, en zeker in deze tijd, bijzondere prestatie. Een prestatie van dit formaat dien je natuurlijk te vieren met een uniek en origineel huwelijkscadeau. De gegraveerde wijnglazen zijn al jaren een populair geschenk voor een huwelijk of huwelijksjubileum. Laat de namen en de trouwdatum van het jubilerende huwelijkspaar graveren in 2 schitterende wijnglazen. Indien gewenst kun je ook kiezen voor theeglazen, bierglazen, longdrinks of champagneglazen. Met de gegraveerde wijnglazen, heb je gegarandeerd een geslaagd cadeau 50 jaar getrouwd in handen! Meer informatie over de gegraveerde wijnglazen.

€ 19,95

 

 

 

bestek set met naamHet huwelijkspaar vereeuwigen met een bestek set

Een gouden huwelijk vieren is een bijzonder moment, en dat vraagt om een bijzonder huwelijkscadeau zoals het gegraveerde bestek set. Deze set bestaande uit een lepel, mes, vork en dessertlepel is het ideale huwelijkscadeau voor een 50 jaar getrouwd jubileum. Laat de namen van het huwelijkspaar graveren in een zilveren of rvs bestek set. Hét persoonlijke geschenk van dit moment om een jubilerend huwelijkspaar mee te verrassen. Lees hier meer over het gegraveerde bestek set.

€ 34,95

 

 

 

 

foto op canvasFoto van het huwelijkspaar op canvas

Een cadeau waarmee je ieder huwelijkspaar verrast, is een foto op canvas. Kies de leukste foto van het 50 jarig huwelijkspaar, en bedruk deze op een canvas schilderij. Kies de juiste afmeting, start met personaliseren en in een handomdraai heb je een geschikt cadeau 50 jaar getrouwd in handen. Lees hier meer over de foto op canvas.

€ 11,95

 

 

 

 

straatnaambord cadeauEen origineel straatnaambord cadeau

Hét huwelijkscadeau van de laatste jaren, is het persoonlijke straatnaambord cadeau. Iedereen kent deze borden van de hoek van de straat. Laat de namen van het 50 jarig huwelijkspaar bedrukken op een origineel straatnaambord. Op de tweede regel heb je tevens ruimte voor een ludieke of persoonlijke tekst, gericht aan het bruidspaar. Het persoonlijke straatnaambord, is zonder twijfel het meest verkochte huwelijkscadeau van de laatste tijd. Lees hier meer over dit unieke en persoonlijke huwelijkscadeau.

€ 24,95

 

 

 

 

Originele 50 jaar getrouwd cadeaus

Wanneer iemand het gouden huwelijk viert, en dus 50 jaar getrouwd is, wil jij uitpakken met een origineel en uniek huwelijkscadeau. Met de leuke, gepersonaliseerde geschenken hier boven, ben je verzekerd van een gegarandeerde verrassing voor het huwelijkspaar. Persoonlijke cadeaus hebben een extra leuk effect, vanwege de ‘personal touch’. Reden genoeg dus, om voor een 50 jarig huwelijk uit te pakken met een origineel huwelijkscadeau van huwelijkscadeau.net.