Populaire huwelijkscadeaus

Gegraveerde glazen als huwelijkscadeau

Gegraveerde glazen als huwelijkscadeau

Misschien ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een huwelijk, maar ben je nog niet helemaal tevreden wat je tot nu toe hebt gezien. Laat ons bij deze dan een leuke suggestie doen. De gegraveerde glazen zijn namelijk niet alleen een uiterst geschikt en origineel huwelijkscadeau, maar momenteel ook bijzonder populair. Door de namen van het aanstaande of jubilerende huwelijkspaar in de glazen te laten graveren, geef je dit huwelijkscadeau een persoonlijk tintje mee, en dat maakt het een extra leuk geschenk. Hieronder zie je enkele leuke suggesties met glazen die jij kunt laten graveren met een tekst of naam naar keuze. Met de gegraveerde glazen heb jij gegarandeerd een geslaagd cadeau voor een huwelijk of huwelijksverjaardag in handen!


gegraveerde wijnglazenGegraveerde wijnglazen als huwelijkscadeau

Is het huwelijkspaar dol op wijn? Het maakt niet uit of ze van rode wijn, witte wijn of rosé houden, met de persoonlijk gegraveerde wijnglazen wordt wijn drinken een beleving als nooit tevoren. Laat twee schitterende wijnglazen naar keuze met een persoonlijke tekst, bijvoorbeeld de namen van het huwelijkspaar plus de trouwdatum. Leuke bijkomstigheid is dat er nooit meer onenigheid bestaat over van wie welk glas is!

€ 24,95

Naamloos1

 

 

gegraveerde theeglazenGegraveerde theeglazen als huwelijkscadeau

Bestaat het aanstaande of jubilerende huwelijkspaar uit 2 onvervalste theeleuten? Dan zijn de gegraveerde theeglazen natuurlijk veel geschikter dan de wijnglazen. Laat twee mooie vaatwasbestendige theeglazen graveren met jouw persoonlijke boodschap aan het huwelijkspaar gericht. Deze theeglazen zijn 10 centimeter hoog en hebben een inhoud van 32 cl. Kies een mooi design, bedenk een leuke tekst en bestel de glazen. Deze worden uiteraard in een mooie cadeauverpakking geleverd wat het huwelijkscadeau helemaal af maakt.

€ 19,95

Naamloos1

 

 

gegraveerd bierglasGegraveerd bierglas met tekst

Houdt de bruid wél van wijn maar heeft de bruidegom liever een biertje op zijn tijd? Laat jouw persoonlijke boodschap of de naam van de bruidegom dan graveren in een persoonlijk bierglas. Speciale biertjes smaken immers nét even lekkerder in een speciaal glas. Dit bierglas is 20 centimeter hoog en heeft een inhoud van 49 cl. In enkele stappen ontwerp je jouw eigen bierglas wat dit tot een uniek en persoonlijk huwelijkscadeau maakt.

€ 14,95

Naamloos1

 

 

gegraveerde longdrinkglazenGegraveerde longdrink glazen

Voor de geheelonthouders, voor de mensen die niet van thee, koffie, bier of wijn houden, is er altijd nog het longdrink glas. Laat de namen van het huwelijkspaar graveren in een set van twee schitterende longdrink glazen. Natuurlijk kunnen in er deze mooie longdrink glazen ook overheerlijke cocktails worden geserveerd. De glazen hebben een hoogte van 14,5 centimeter en een inhoud van 29 cl. Ook deze glazen zijn vaatwasbestendig, en dat maakt de longdrink glazen een ideaal huwelijkscadeau die een leven lang mee kan gaan.

€ 19,95

Naamloos1

 

wijnpakket cadeauWijnfles met 2 gegraveerde glazen als cadeau voor een huwelijk

Wanneer je alleen twee gegraveerde glazen wat aan de zuinige kant vindt, kun je er ook voor kiezen om een persoonlijk wijnpakket cadeau te geven. Laat 2 glazen naar keuze graveren met jouw persoonlijke tekst, en geef dit cadeau in combinatie met een fles wijn naar keuze. Een persoonlijk wijnpakket is een origineel, persoonlijk en natuurlijk erg lekker cadeau voor een huwelijk.

€ 34,95

Naamloos1

 

 

Bekijk alle glazen met tekst als huwelijkscadeau >>