Populaire huwelijkscadeaus

Ideeën voor een huwelijkscadeau

Ideeën voor een huwelijkscadeau

Wanneer er  binnenkort iemand gaat trouwen of een huwelijksjubileum viert, is het absoluut geen gemakkelijke opgave om een geschikt huwelijkscadeau te vinden. Wanneer jij op zoek bent naar leuke ideeën voor een huwelijkscadeau, lees dan vooral verder want in deze post laten we jou enkele te gekke tips zien, waarmee jij de show steelt met jouw huwelijkscadeau. Ieder huwelijkspaar is uniek, en daarom vraagt ieder huwelijk of huwelijksjubileum om een origineel huwelijkscadeau. Bekijk hieronder onze selectie met unieke huwelijkscadeaus waarmee jij gegarandeerd het huwelijkspaar op originele wijze weet te verrassen. 


Een persoonlijk, origineel huwelijkscadeau..

Als ons de laatste jaren iets is duidelijk geworden, is het wel dat persoonlijke huwelijkscadeaus steeds meer in trek raken. Met deze persoonlijke cadeaus, kun jij een eigen foto of tekst laten bedrukken of graveren in of op een cadeau naar keuze. Marktleider in persoonlijke huwelijkscadeaus is yoursurprise. Hier kun je het zo gek niet bedenken of je kunt er een foto of tekst op kwijt. Persoonlijke cadeaus hebben nét dat beetje extra vanwege het leuke persoonlijke effect. Leuke voorbeelden van populaire persoonlijke huwelijkscadeaus zijn bijvoorbeeld deze gegraveerde wijnglazen of het persoonlijke wijnflespakket.

wijnpakket cadeau

Een persoonlijk wijnpakket met gegraveerde glazen.

Gegraveerd hoefijzer cadeau

Een ander voorbeeld is misschien wel het meest populaire huwelijkscadeau van dit moment, namelijk het gegraveerde hoefijzer. Een hoefijzer is hét symbool van geluk, en werd al eeuwen geleden aan deurposten gehangen om het kwaad buiten de deur te houden. Tegenwoordig kun je deze hoefijzers laten graveren met een persoonlijke tekst, zoals bijvoorbeeld de namen van het huwelijkspaar en de trouwdatum. Het gegraveerde hoefijzer is een zeer bijzonder en origineel huwelijkscadeau welke een leven lang mee gaat. Kies zelf voor een kleur, materiaal en prijsklasse, en bestel dit gegarandeerd geslaagde cadeau voor een huwelijk.
*Tijdelijk helaas niet meer verkrijgbaar*

Geld als huwelijkscadeau

Veel aanstaande bruidsparen zetten als cadeautip een envelop op de huwelijksuitnodiging, en dat betekent natuurlijk dat ze geld prefereren als huwelijkscadeau. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het geld nét even wat op een originelere manier geeft dan in een envelop? Er zijn heel veel leuke manieren waarop jij geld als huwelijkscadeau kunt geven. Zoals bijvoorbeeld in combinatie met een klein cadeautje, verstopt in een wit brood (In het kader van de witte broodsweken), of gestort in een emmer beton. Lees hier nog veel meer leuke tips en ideeën om geld als huwelijkscadeau te geven.

geld als hartje vouwen

Een leuke manier om geld als huwelijkscadeau te geven, is door het als hartje te vouwen.

Een bijzondere overnachting als huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau hoeft natuurlijk niet per se van fysieke aard of geld te zijn, je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een bijzondere overnachting in een speciaal hotel cadeau te geven. En laten we eerlijk zijn, wie vindt het nou niet lekker om er eens lekker een nachtje op uit te gaan? Een bijzondere overnachting voor een huwelijkspaar, is een overnachting in een superior kamer van het welbekende Kurhaus in Scheveningen. voor veel mensen blijft een overnachting in dit bijzondere hotel bij een droom, maar niet als jij het huwelijkscadeau geeft! De boulevard, het casino, het strand en de bioscoop liggen allemaal binnen handbereik. Kortom, leg het huwelijkspaar lekker in de watten met een 5-sterren service van het Kurhaus.

http://huwelijkscadeau.net/huwelijkscadeau/luxe-overnachting-kurhaus/

5-sterren service in het Kurhaus Scheveningen.

 

Beleef uw huwelijksnacht opnieuw

Een huwelijkscadeau waarvan de titel weinig te raden over laat. Dit is misschien wel de meest bijzondere belevenis voor een huwelijkspaar die binnenkort een jubileum zoals bijvoorbeeld een 25 jarig huwelijk of een 50 jarig huwelijk viert. Met dit arrangement geef jij extra glans aan het zilveren huwelijk of robijnen huwelijk. Stuur het huwelijkspaar er op uit naar een romantisch hotel in Duitsland of Nederland alwaar hen een warm welkom met een heus bruidsboeketje wacht. Ze verblijven 1 nacht in de bruidssuite met een whirpool en een fles Sekt op de kamer. Ze zullen genieten van een uitgebreid 4-gangen diner en een evenzo uitgebreid ontbijtbuffet in de morgen. Tijdens het diner worden feestelijke huwelijksringen gepresenteerd. Kortom: Met dit luxe en uitgebreide arrangement ‘beleef uw huwelijksnacht opnieuw‘, beleeft het huwelijkspaar de magie van die eerste nacht weer een keer helemaal opnieuw. Een super leuk huwelijkscadeau idee.

huwelijksnacht opnieuw beleven

Bekijk al onze originele cadeaus voor een huwelijk >>