Populaire huwelijkscadeaus

Leuke persoonlijke huwelijkscadeaus

Leuke persoonlijke huwelijkscadeaus

Zoek je nog een leuk cadeau voor een huwelijk, en heb je nog niet iets gevonden wat helemaal naar wens is? Overweeg dan eens om een persoonlijk geschenk te geven op de bruiloft of huwelijksjubileum. Persoonlijke cadeaus hebben namelijk een verrassend effect, en die leuke uitwerking op de ontvanger geeft een persoonlijk huwelijkscadeau een leuke extra dimensie. Met een persoonlijk cadeau, kun je jouw geschenk voor het huwelijk helemaal naar wens personaliseren. In deze post laten we jou enkele leuke suggesties zien, met populaire persoonlijke huwelijkscadeaus van dit moment. Cadeaus waarmee jij een aanstaand of jubilerende huwelijkspaar gegarandeerd weet ter verrassen!


gegraveerde theeglazen

Glazen met tekst als persoonlijk huwelijkscadeau

Een cadeau wat almaar populairder wordt, zijn de persoonlijk gegraveerde glazen van YourSurprise. Hier heb je keuze uit vele verschillende glazen, zoals theeglazen, wijnglazen, champagneglazen en meer. Kies een glas naar keuze, en start vervolgens met personaliseren. Bijvoorbeeld door de namen van het huwelijkspaar en eventueel de trouwdatum in het glas te laten graveren. De glazen zijn vaatwasbestendig en gaan dus in principe een leven lang mee. De gegraveerde glazen is momenteel één van de meest populaire en bovendien originele cadeaus voor een huwelijk. Verras het bruidspaar met jouw persoonlijk ontworpen glazen als huwelijkscadeau!

Naamloos1

 

 

bestek set met naamBestek set graveren als huwelijkscadeau

Een manier op het aanstaande of jubilerende huwelijkspaar écht mee te verrassen, is het met het persoonlijk ontworpen bestek set. Het bestek set bestaat uit een mes, vork, lepel en dessertlepel en deze worden allemaal gegraveerd met de door jou ingevoerde tekst. Laat bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar in het bestek graveren. Voortaan geniet je nóg meer van je maaltijd, dankzij dit unieke en bijzondere persoonlijke huwelijkscadeau!

Naamloos1

 

 

mok met fotoMok met foto, een verrassend cadeau voor een huwelijk

Vaak staat er op de uitnodiging van het huwelijk als cadeautip geld. De mok met foto is een goedkoop persoonlijk cadeau, wanneer je liever niet alleen maar geld als huwelijkscadeau geeft. Op deze manier geef je toch nog een leuk cadeautje, en wat voor een! De magic mok met foto is namelijk een cadeau met dubbele verrassing. De tweede verrassing verschijnt namelijk pas na het inschenken van een warme drank in de mok, spannend he!?

Naamloos1

 

 

Dekbedovertrek met fotoDekbedovertrek met foto als cadeau voor een bruiloft

Slapen en dromen als nooit tevoren, doet het huwelijkspaar onder dit unieke zelf ontworpen dekbedovertrek als cadeau voor hun bruiloft. Personaliseer een dekbedovertrek helemaal naar wens, met een leuke foto van het aanstaande of jubilerende huwelijkspaar. De onderkant van het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor een zijdezachte nachtrust. Belangrijk voor dit bijzondere huwelijkscadeau, is dat je een foto aanlevert met een zo hoog mogelijke resolutie, om een zo goed mogelijk eindresultaat te verkrijgen. Het dekbedovertrek met foto is beslist één van de meest bijzondere cadeaus voor een huwelijk van dit moment.

Naamloos1

 

straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord cadeau

Een origineel en ludiek cadeau wat al jaren in de top van meest verkochte cadeaus voor een huwelijk staat, is het persoonlijke straatnaambord. Een origineel en leuk cadeau, met een ludiek en persoonlijk tintje. Bedruk de namen van het huwelijkspaar op een origineel straatnaambord, en voeg eventueel op de tweede regel nog een leuke persoonlijke tekst toe. Een cadeau waarmee jij een huwelijkspaar gegarandeerd op originele wijze mee verrast! Het persoonlijke straatnaambord is verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen.

Naamloos1

 

 

Leuke cadeaus voor een huwelijk met een persoonlijk tintje..

Cadeaus met een persoonlijk tintje zoals je ze hierboven ziet, hebben vaak een extra leuk en verrassend effect. Het feit dat jij ze persoonlijk hebt ontworpen, geeft ze net dat beetje extra. Zit jouw gewenste cadeau er toch niet helemaal tussen? Kijk dan even hier voor nog meer leuke, gepersonaliseerde huwelijkscadeaus.