Populaire huwelijkscadeaus

Straatnaambord als huwelijkscadeau

Straatnaambord als huwelijkscadeau

Dus jij bent op zoek naar een verrassend, origineel en ludiek huwelijkscadeau of cadeau voor een huwelijksjubileum zoals een 25 jarig huwelijk? Dan hebben we een hele leuke suggestie voor jou, want het persoonlijke straatnaambord is al jaren één van de meest populaire cadeaus voor een huwelijk. Op een persoonlijk straatnaambord, bedruk jij de namen van het huwelijkspaar, met daaronder eventueel nog een leuke, ludieke regel. Dit maakt het een uitermate persoonlijk, origineel en verrassend geschenk voor een huwelijkspaar. In deze blog vertellen we jou wat meer over dit leuke cadeau


Straatnaambord als cadeau voor een bruiloft

Het persoonlijke straatnaambord staat al jaren in de top van best verkochte cadeaus voor een bruiloft. En dat is natuurlijk niet zonder reden, want het persoonlijke tintje en de ludieke aard van dit cadeau maken het tot een leuk en verrassend geschenk voor vele gelegenheden waaronder een huwelijk of huwelijksjubileum.

straatnaambord cadeau

Het goedkoopste straatnaambord begint bij €24,95

Personaliseer jouw straatnaambord

Een leuk idee voor het persoonlijke straatnaambord, is om de namen van het huwelijkspaar erop te laten bedrukken. Eventueel kun je op de tweede, onderste regel de trouwdatum of een leuke tekst laten bedrukken. Zo maak je het straatnaambord persoonlijk, en dat geeft natuurlijk een extra leuk effect.

Naamloos

Kies uit verschillende ontwerpen, designs en kleuren.

Een origineel straatnaambord als huwelijkscadeau

Ga jij liever voor het echte werk en hou je niet van bezuinigen op cadeaus voor een bruiloft? Ga dan voor het originele straatnaambord, met dezelfde afmetingen en gemaakt van hetzelfde materiaal zoals je ze ziet hangen op iedere hoek van de straat. De afmeting van het originele bord, bedraagt 70×15 cm, is gemaakt van plaatstaal en de randen zijn net als in het echt, 3 cm omgevouwen. Het originele straatnaambord kost €74,95, maar dan is de verzending gratis. En laten we eerlijk zijn, een huwelijk is een bijzondere gelegenheid en dan kies je niet voor het halve werk. Wij kunnen je het originele straatnaambord als huwelijkscadeau dan ook van harte aanraden.

straatnaambord cadeau

Het originele straatnaambord met opdruk.

Onze mening over dit huwelijkscadeau

Zoals gezegd is het persoonlijke straatnaambord een gewild en populair cadeau van de laatste jaren geweest, en dat zal het ook nog wel een tijdje blijven. Wanneer je het cadeau vandaag besteld, heb je het morgen in huis, en bovendien geldt een 100% kwaliteitsgarantie, oftewel: Niet goed, geld terug. Boven dat ontvang je het straatnaambord in een luxe cadeauverpakking met gratis cadeaukaartje. Alles bij elkaar opgeteld, krijg je met het straatnaambord als huwelijkscadeau dan ook meer dan waar voor je geld. Het persoonlijke tintje en verrassende element van het straatnaambord, maken het helemaal af en maken dit wat ons betreft tot één van de leukste cadeaus om te geven voor een bruiloft of huwelijksjubileum. Kijk hier als je het persoonlijke straatnaambord wilt bestellen.