Populaire huwelijkscadeaus

Cadeau 40 jaar getrouwd

Cadeau 40 jaar getrouwd

Is er binnenkort iemand 40 jaar getrouwd? Vieren jouw ouders binnenkort bijvoorbeeld hun 40 jarig huwelijk jubileum en ben jij op zoek naar een origineel of persoonlijk huwelijkscadeau? Lees dan even door, want in deze blog laten we jou enkele leuke, gegarandeerd geslaagde cadeaus voor een 40 jarig huwelijk zien. Verras het jubilerende huwelijkspaar op originele wijze met een leuk, bijzonder en origineel huwelijkscadeau van huwelijkscadeau.net. Voor welk leuk geschenk ga jij? Bekijk hieronder onze suggesties met populaire geschenken voor een Robijnen huwelijk


 

gegraveerd hoefijzerEen uniek geschenk voor een 40 jarig huwelijk

Wil jij het jubilerende huwelijkspaar verrassen met een écht origineel en bijzonder huwelijkscadeau? Dan is het gegraveerde hoefijzer echt iets voor jou. Een hoefijzer is hét symbool van geluk, en daarmee geef jij naast een uniek en bijzonder cadeau, ook een symbolische geluksgarantie aan het huwelijkspaar. Laat een hoefijzer naar keuze graveren met een persoonlijke boodschap, of met de namen en de trouwdatum van het huwelijkspaar. Het gegraveerde hoefijzer is al jaren het meest populaire huwelijkscadeau, en vanwege de symboliek en het persoonlijke tintje is dat wat ons betreft niet meer dan terecht. Kijk even hier als je meer wilt weten over dit bijzondere huwelijkscadeau.

€ 18,00

 

 

straatnaambord cadeauEen ludiek 40 jaar getrouwd cadeau

Heb je voor het jubilerende huwelijkspaar liever een cadeau met een ludiek en grappig tintje? Dan is het persoonlijke straatnaambord misschien wel een leuke optie. Op het persoonlijke straatnaambord -die iedereen kent van de hoek van de straat- bedruk je de namen van het 40 jarig huwelijkspaar, en op de regel eronder kun je eventueel nog een leuke of ludieke tekst kwijt. Het persoonlijke straatnaambord is een origineel huwelijkscadeau, waarmee je voor een leuk en verrassend effect zorgt. Kijk hier als je meer wilt weten over het straatnaambord cadeau.

€ 39,95

 

 

persoonlijke wijnfles pakketPersoonlijke wijnfles met foto als huwelijkscadeau

Is het 40 jarig huwelijkspaar dol op een lekkere fles wijn? Dan is het een leuk idee om een persoonlijke wijnfles cadeau te geven, met daarop de leukste foto van het huwelijkspaar die je hebt. Eventueel kun je ook een leuke tekst laten bedrukken. De persoonlijke wijnfles is een ideaal jubileum cadeau voor een huwelijkspaar die van wijn houdt. Je kunt kiezen uit rode, witte, rosé of champagne. Tip!: Kies voor het persoonlijke wijnfles pakket, waarmee je 3 bedrukte wijnflessen ontvangt. Kijk hier als je meer wilt weten over de persoonlijke wijnfles met foto.

€ 29,95

 

 

huwelijksnachtBeleef je huwelijksnacht opnieuw

Een bijzondere belevenis voor ieder jubilerend huwelijkspaar die wat ons betreft in geen enkel cadeau lijstje zou mogen ontbreken, is het cadeau: Beleef uw huwelijksnacht opnieuw. Een huwelijkscadeau waarmee je precies gaat doen wat de naam zegt. Stuur het huwelijkspaar er op uit naar een romantisch hotel in Nederland of Duitsland waar ze worden ontvangen met een bruidsboeketje, overnachten in de bruidssuite met een whirlpool op de kamer, genieten van een luxe 3 gangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet. Tevens staan hun enkele leuke extra verrassingen te wachten, waarmee ze zich weer even helemaal 40 jaar terug wanen naar die ene bijzondere huwelijksnacht. Lees hier meer over dit bijzondere huwelijkscadeau.

€ 198,00

 

Originele cadeaus voor een 40 jarig huwelijk

Een 40 jarig huwelijk, ook wel Robijnen huwelijk of smaragden huwelijk genoemd, is niet compleet zonder een origineel huwelijkscadeau voor het jubilerende huwelijkspaar. Een geslaagd en leuk cadeau uitzoeken is geen sinecure, en vergt de nodige aandacht. De originele cadeau suggesties die je hierboven ziet zijn geselecteerd op onze ervaringen met jarenlange verkoop van huwelijkscadeaus. Met één van de geschenken hierboven weet jij dus zeker dat je een geslaagd huwelijkscadeau in je bezit hebt, om het 40 jarig huwelijkspaar op originele wijze mee te verrassen tijdens hun bijzondere jubileum. Geef het feest daarom extra glans, met één van deze leuke cadeaus. Wil je toch liever nog even doorzoeken naar een geschikt cadeau voor een 40 jarig huwelijk? Bekijk dan hier al onze huwelijkscadeaus.