Populaire huwelijkscadeaus

Bijzondere huwelijkscadeaus

Bijzondere huwelijkscadeaus

Je hebt huwelijkscadeaus, én je hebt bijzondere huwelijkscadeaus. Cadeaus waar uit blijkt hoeveel het aanstaande huwelijkspaar of jubilerende huwelijkspaar voor jou betekent. Met een bijzonder huwelijkscadeau geef je het huwelijksfeest extra glans, en geef je het huwelijk een kickstart. In deze post laten we jou enkele leuke suggesties zien, met bijzondere cadeaus voor een huwelijk. Een bijzonder cadeau hoeft beslist niet onbetaalbaar te zijn, maar ze hebben natuurlijk wel een ander prijskaartje dan het bosje bloemen op de hoek van de straat. Wij vinden dat dat ook best mag voor een gelegenheid als een huwelijk. Hieronder zie je onze selectie met de meest bijzondere cadeaus voor een bruiloft!


huwelijksnachtBeleef je huwelijksnacht opnieuw

Een super bijzonder huwelijkscadeau voor een jubilerend huwelijkspaar van dit moment, is het cadeau ‘beleef uw huwelijksnacht opnieuw’. Tijdens dit arrangement verblijf je als huwelijkspaar in de bruidssuite van een hotel in Nederland of net over de grens in Duitsland aan de Moesel. Jullie worden verwelkomt met een bruidsboeketje, maken gebruik van een heerlijke whirlpool op de kamer, genieten samen van een romantisch huwelijksdiner. Tijdens het diner worden er feestelijke trouwringen gepresenteerd. Na een heerlijke nacht genieten jullie van een uitgebreid ontbijtbuffet. Kortom, de magie van die eerste huwelijksnacht komt weer helemaal tot leven. Met recht een bijzonder huwelijkscadeau voor een jubilerend huwelijkspaar.

Bekijk dit huwelijkscadeau >>

 

Kurhaus overnachtingOvernachting Kurhaus Scheveningen

Wie heeft er niet ooit over gefantaseerd om te overnachting in het super chique Kurhaus hotel in Scheveningen? Die mogelijkheid wordt nu realiteit, want tegen een zeer scherpe prijs overnacht het huwelijkspaar in een superior kamer in dit historische gebouw. Geniet van elkaar, de kamer, het arrangement en de ambiance van dit bijzondere gebouw. De boulevard, het strand, het casino en vele eetgelegenheden bevinden zich allemaal op een steenworp afstand. Een bijzondere huwelijkscadeau waarbij je even helemaal tot rust, en het huwelijkspaar op originele wijze mee verrast.

Bekijk dit huwelijkscadeau >>

luchtballon varenLuchtballonvaart als huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau waarmee het huwelijkspaar samen tot ongekende hoogtes stijgt! Geniet samen in een luchtballon van spectaculaire uitzichten, het Nederlandse landschap van boven en de stilte door het meevoeren op de wind. Een luchtballonvaart is een bijzonder spectaculair huwelijkscadeau, geschikt voor een huwelijkspaar die houdt van spanning en sensatie. De rondvaart duurt gemiddeld een uur, en je vindt opstaplocaties door heel Nederland. Niet alleen een spectaculair, maar dus ook met recht een bijzonder huwelijkscadeau.

Bekijk dit huwelijkscadeau >>

 

 

gegraveerde wijnglazenGegraveerde glazen met tekst

Een bijzonder huwelijkscadeau hoeft natuurlijk niet per se een belevenis te zijn, wat denk je van deze gegraveerde glazen? Laat de namen van het huwelijkspaar met de trouwdatum graveren in een set glazen naar keuze. Keuze uit bijvoorbeeld wijnglazen, theeglazen, bierglazen en champagne. De gegraveerde wijnglazen zijn momenteel het populairste cadeau voor een huwelijk. Met jouw persoonlijk ontworpen glazen heb je gegarandeerd een bijzonder huwelijkscadeau in handen voor zowel een bruiloft of een huwelijksjubileum.

Bekijk de gegraveerde wijnglazen >>

 

 

straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord

Een ander super populair cadeau voor een bruiloft of huwelijksverjaardag van dit moment, is het persoonlijke straatnaambord. Bedruk de namen van het aanstaande of jubilerend huwelijkspaar op een origineel straatnaambord. Keuze uit verschillende afmetingen, materialen en prijsklassen. Met jouw persoonlijke straatnaambord als huwelijkscadeau, heb je zeker weten een geslaagd geschenk voor een bruiloft in je bezit. Start met personaliseren en verras het huwelijkspaar met dit leuke cadeau.

Bekijk het straatnaambord >>

 

 

 

Bijzondere cadeaus voor een huwelijk

De selectie die je hierboven ziet, bestaat uit de meest populaire bijzondere huwelijkscadeaus van dit moment. Het cadeau ‘beleef uw huwelijksnacht opnieuw’ is momenteel de populairste belevenis voor een huwelijksjubileum, en de gegraveerde wijnglazen zijn het populairste cadeau voor een huwelijk van dit moment. Met deze leuke suggesties weet je dus zeker dat je het huwelijkspaar op originele wijze verrast met jouw geschenk voor het huwelijk. Staat jouw ideale huwelijkscadeau er nog niet tussen? Laat het ons weten of bekijk hier al onze leuke huwelijkscadeaus.