Populaire huwelijkscadeaus

Beleef opnieuw uw huwelijksnacht

Beleef opnieuw uw huwelijksnacht

Een zeer bijzonder cadeau voor een huwelijksjubileum is het cadeau: Beleef opnieuw uw huwelijksnacht. Een cadeau waarbij je precies gaat doen wat de titel al prijsgeeft, doe die ene magische eerste nacht nog eens dunnetjes over!

Tijdens dit arrangement ga je naar een romantisch hotel in Nederland of net over de grens in Duitsland, in Nittel om precies te zijn. Dit hotel bevindt zich aan de Moesel midden in de wijnbergen vlakbij de grens met Luxemburg. Jullie worden warm verwelkomt met een heus bruidsboeketje. Jullie verblijven 1 nacht in de bruidssuite, waar ook een jacuzzi in staat. ’s Avonds dineren jullie romantisch en genieten jullie van een uitgebreid 3-gangen diner en worden er feestelijke huwelijksringen aan jullie overhandigd. Na de tweede ‘huwelijksnacht’ , wacht jullie ’s Ochtends nog een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Verder inclusief zijn: Fles Sekt op de kamer, gratis gebruik van alle Wellness, Gratis WIFI en parkeren. Mocht het huwelijkspaar er geen genoeg van krijgen, is dit arrangement eenvoudig te verlengen met een paar nachten.

Kortom, beleef de magie van de huwelijksnacht nog een keer helemaal opnieuw, tijdens dit luxe verwen arrangement. Ga samen terug in de tijd, en geniet van jullie huwelijksjubileum op een wel heel bijzondere manier.

** Bekijk hier onze volledige review van dit cadeau **

Beleef opnieuw uw huwelijksnacht

Bestel deze unieke belevenis voor een huwelijksjubileum, bij Kadopagina.

€198,00

Beleef opnieuw uw huwelijksnacht
De gemiddelde score die gebruikers aan dit huwelijkscadeau geven.
9 Total Score
Score van dit product

De gemiddelde score die gebruikers aan dit huwelijkscadeau geven.

User Rating: Be the first one!