Populaire huwelijkscadeaus

Gegraveerd hoefijzer als huwelijkscadeau

Gegraveerd hoefijzer als huwelijkscadeau

Viert er binnenkort iemand een huwelijk of huwelijksjubileum en heb je nog geen leuk huwelijkscadeau gevonden? Misschien is het gegraveerde hoefijzer dan iets voor jou. Het gegraveerde hoefijzer is het meest verkochte cadeau voor een huwelijk of huwelijksverjaardag, en in deze blog vertellen we jou waarom dat zo is! Ben jij dus nog zoekend naar een origineel, persoonlijk en uniek cadeau voor een huwelijk en heb je tot dusver nog niet echt iets gevonden? Lees dan vooral snel verder. Het gegraveerde hoefijzer is met recht een bijzonder cadeau voor een huwelijk of jubileum. 


De geschiedenis van het hoefijzer

Misschien vind je een gegraveerd hoefijzer als huwelijkscadeau aanvankelijk maar een vreemd idee en vraag je je af waar deze traditie vandaan komt. Het hoefijzer is al eeuwenlang hét symbool van geluk. Niet zelden werden hoefijzers naast deurposten gehangen om de duivel te weren en het kwaad buiten de deur te houden. De open kant van het hoefijzer werd hierbij altijd naar boven gericht, om zo het geluk ‘op te vangen’. Het oudste bekende verhaal van een hoefijzer in de geschiedenis, is de legende van de Engelse Bisschop St. Dunstal.

hoefijzer huwelijkscadeau

Nog steeds worden hoefijzers in kerken aangetroffen.

Gegraveerd hoefijzer als huwelijkscadeau

Bij Hoefijzers.nl kun je heel veel verschillende hoefijzers met een persoonlijke boodschap laten graveren. Kies uit verschillende materialen, kleuren en prijsklassen. Voor € 57,50 heb je bijvoorbeeld al een 24 karaat bladgoud hoefijzers. Met het geven van een gegraveerd hoefijzer als huwelijkscadeau, geef je dus niet alleen maar een cadeau, maar ook een symbolische geluksgarantie waarmee jij het aanstaande of jubilerende huwelijkspaar alle voorspoed toewenst, en er met het hoefijzer voor zorgt dat ‘het kwaad’ met een boog om het huwelijkspaar heen loopt.

gegraveerd hoefijzer

Het gegraveerd hoefijzer is een uniek huwelijkscadeau.

Het gegraveerd hoefijzer personaliseren

Wat dit huwelijkscadeau zo leuk maakt, is de geschiedenis van het hoefijzer, de traditie, de originaliteit en bovenal natuurlijk het persoonlijke tintje van de gravering. Voor het huwelijkspaar is het natuurlijk leuk dat je er een gravering in laat maken die refereert naar het huwelijk. Een leuke tip hierbij is om bijvoorbeeld de namen van het aanstaande huwelijkspaar plus de trouwdatum er in te graveren. Zo heb je voor altijd een leuk cadeau die herinnert aan die bijzondere dag in jullie leven.

gegraveerd hoefijzer

Je kunt 2 regels laten graveren.

Onze mening over dit huwelijkscadeau

Niet alleen voor een bruiloft, maar ook voor een huwelijksverjaardag zoals een 25 jarig huwelijk of 40 jarig huwelijk, is dit het meest verkochte en meest populaire huwelijkscadeau van dit moment. Afgezien van het feit dat dit huwelijkscadeau erg origineel is, is de kans ook groot dat niemand anders aan een gegraveerd hoefijzer had gedacht wat er voor zorgt dat jouw cadeau aan het huwelijkspaar uniek is. Met een prijs beginnend bij € 20,00, heb je al voor een zeer betaalbaar bedrag een origineel, uniek en zeer bijzonder huwelijkscadeau in je bezit. Dit maakt het gegraveerd hoefijzer bij ons het absolute nummer 1 huwelijkscadeau van 2015 en nog vele jaren daarna.

Bestel dit bijzondere huwelijkscadeau hier >>

Hoe het hoefijzer gegraveerd wordt..