Populaire huwelijkscadeaus

Persoonlijke Bonbons als huwelijkscadeau

Persoonlijke Bonbons als huwelijkscadeau

Heb jij voor een aankomend huwelijk nog geen idee wat voor huwelijkscadeau je moet geven? Ben je op zoek naar een origineel huwelijkscadeau voor je ouders, of gewoon een leuke persoonlijke verrassing voor een huwelijksjubileum? Dan zijn deze leuke persoonlijke Bonbons als huwelijkscadeau een echte aanrader. Lees hieronder meer over dit leuke geschenk voor iemand die binnenkort het huwelijksbootje instapt, of viert dat ze dat 25 of 40 jaar geleden deden. 


Bonbons met foto bedrukken

Voor dit leuke huwelijkscadeau is het belangrijk dat je over een leuke foto beschikt van het aanstaande of jubilerende huwelijkspaar. Kies jouw favoriete foto en start met het personaliseren van je eigen ontworpen Bonbons. Vervolgens worden 15 Bonbons bedrukt met jouw ontwerp volgens traditioneel recept van meest-chocolatier Callebaut. Echte Belgische klasse Bonbons met een eetbare foto. Is dat niet een leuk, verrassend en persoonlijk huwelijkscadeau?

bonbons met foto

Persoonlijke Bonbons volgens Belgisch recept.

 

Over dit huwelijkscadeau

Kies zelf een vorm en smaak voor de Bonbons. Vervolgens upload je een eigen foto en kunnen de heerlijke Bonbons worden besteld. De chocolade is van Belgische traditionele receptuur van Callebaut, welke bekend staat om haar intense smaak. Tevens is de Chocolade van duurzame herkomst, en dat maakt dit een verantwoord huwelijkscadeau (behalve voor de lijn dan). De bonbons zijn voorzien van een heerlijke roomvulling, dus dat wordt gegarandeerd genieten!

Kortom, wanneer je op zoek bent naar een verrassend, origineel en persoonlijk huwelijkscadeau, die bovendien nog eens overheerlijk is ook, dan zijn de persoonlijke bonbons als huwelijkscadeau een echte aanrader!

Naamloos1