Populaire huwelijkscadeaus

Geurkaars met foto als huwelijkscadeau

Geurkaars met foto als huwelijkscadeau

Viert in jou omgeving binnenkort iemand een huwelijksjubileum? Of stapt er binnenkort een vriend(in), collega of familielid in het huwelijksbootje, en ben je daarvoor op zoek naar een origineel en verrassend huwelijkscadeau? Dan hebben we weer een leuke suggestie voor je gevonden. Ditmaal een leuk huwelijkscadeautje voor in huis, namelijk persoonlijke geurkaarsen met daarop een foto van het jubilerende of aanstaande huwelijkspaar. In deze post vertellen we je alles over dit leuke en originele cadeau voor een bruiloft


Geurkaarsen met een foto van het huwelijkspaar

Voor dit leuke huwelijksgeschenk is het natuurlijk van belang dat je over een leuke foto van het huwelijkspaar beschikt. Kies jouw favoriete foto, bijvoorbeeld van die ene knotsgekke avond in de kroeg, of een foto waar het huwelijkspaar juist charmant op staat. Vervolgens laat je deze foto bedrukken op een geurkaars naar keuze. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals appel, lavendel en vanille.

geurkaars met foto

Start met personaliseren

Vind je dit een leuk cadeau voor een huwelijk? Start dan snel met het personaliseren van jouw geurkaars als huwelijkscadeau. Je kunt met het ontwerp alle kanten op. Kies bijvoorbeeld alleen voor een foto, juist alleen tekst of een combinatie. In een handomdraai heb je een eigen kaars ontworpen en haal je de warmte van 41 branduren in huis. Veel succes bij het maken van dit originele en persoonlijke huwelijkscadeau. Je kunt de geurkaarsen hier bestellen.