Populaire huwelijkscadeaus

Gegraveerd bestek set als huwelijkscadeau

Gegraveerd bestek set als huwelijkscadeau

Zoek je een origineel en bijzonder cadeau voor een huwelijk? Het liefst een huwelijkscadeau met een leuk persoonlijk tintje? Dan is deze cadeautip echt iets voor jou. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuk en origineel huwelijkscadeau voor je ouders, of een cadeau voor een bruiloft, dan is het gegraveerd bestek set een leuke cadeautip. Hieronder lees je een uitgebreide review over dit leuke persoonlijke huwelijkscadeau.


Bestek set graveren

Dit leuke bestek set die je helemaal naar wens kunt personaliseren, leent zich erg goed om te laten graveren met de namen van het aanstaande of jubilerende huwelijkspaar. Eventueel kun je zelfs de trouwdatum laten graveren. Zo ontwerp jij in een handomdraai een persoonlijk huwelijkscadeau met een bijzonder en origineel tintje. Bovendien is dit niet alleen een leuke verrassing, maar ook een erg praktisch cadeau voor aan de eettafel.

bestek set met naam

Het bestek set

Dit unieke cadeau voor een bruiloft, bestaat uit een vork, mes, lepel en dessertlepel. Allemaal kunnen ze worden voorzien van een persoonlijke gravering. Je kiest dus zelf of je voor de namen van het huwelijkspaar kiest, of een andere leuke persoonlijke boodschap. Tevens heb je de keuze uit een bestek set van RVS of zilver, beide zijn trouwens geschikt voor de vaatwasser, dus dit maakt ze onderhoudsvrij.

Met een gepersonaliseerd bestek set, geef jij een huwelijkscadeau voor het leven uit handen. Door de gravering geef je dit cadeau een persoonlijk tintje mee, wat het huwelijkspaar altijd zal herinneren aan die ene fijne dag.

Het bestek set bestellen

Dit bestek set kun je heel eenvoudig personaliseren en bestellen bij Yoursurprise. Kies een bestek set naar keuze en start met personaliseren. De bezorging van dit cadeau vindt plaats op een datum en plaats naar keuze. Dit cadeau wordt verzonden in een luxe geschenkverpakking, en dat maakt het een cadeau om voor altijd te bewaren. Tevens geldt: Niet tevreden, geld terug. oftewel een 100% tevredenheidsgarantie. Je kunt het bestek set bestellen voor €34,95 exclusief verzendkosten.

Klik hier om dit originele huwelijkscadeau te bestellen >>