Populaire huwelijkscadeaus

Bijzonder huwelijkscadeau voor een huwelijksverjaardag

Bijzonder huwelijkscadeau voor een huwelijksverjaardag

Dus jij bent op zoek naar een bijzonder huwelijkscadeau voor een huwelijksverjaardag? Viert er een bruidspaar een 25 jarig huwelijk, of misschien zelfs wel een 40 jarig huwelijk of 50 jarig huwelijk. Bij een huwelijksverjaardag zoals een zilveren, Robijnen of gouden huwelijk, hoort natuurlijk een bijzonder huwelijkscadeau om deze opmerkelijke prestatie mee te vieren. Een huwelijksverjaardag, of het nu om een 5 jarig huwelijk, een 12,5 jarig huwelijk of 40 jarig huwelijk gaat, moet gevierd worden met een cadeau waarmee jij de show steelt en het jubilerende bruidspaar mee weet te verrassen. Daarom hebben we speciaal voor jou hieronder een selectie gemaakt met bijzondere huwelijkscadeaus specifiek voor het vieren van een huwelijksverjaardag. Vier het huwelijksjubileum met één van de onderstaande geschenken.


Een bijzonder cadeau voor een huwelijksverjaardag nodig? 

Wanneer iemand een huwelijksjubileum viert zoals een 25 jarig huwelijk of een 40 jaar huwelijksverjaardag, wil jij het liefst een bijzonder huwelijkscadeau geven om jouw blijk van waardering voor deze bijzondere prestatie te tonen. Hieronder vind je de drie meest populaire cadeaus voor een huwelijksverjaardag van dit moment. Met 1 van deze geschenken weet jij het jubilerende huwelijkspaar gegarandeerd te verrassen.

gegraveerd hoefijzerGegraveerd hoefijzer als huwelijkscadeau

Hoefijzers worden al eeuwen lang gezien als hét symbool van geluk, en het buiten de deur houden van onheil. Om deze reden werden ze vaak aan deurposten gehangen om de ‘duivel te weren’. Met een hoefijzer geef je dus niet alleen een cadeau, maar ook een symbolische geluksgarantie. Maak het hoefijzer als cadeau nu nog specialer door er een persoonlijke tekst of naam in te graveren. Kies uit verschillende kleuren, materialen en prijsklassen, en laat vervolgens de namen van het huwelijkspaar en de datum van de bruiloft in een bijzonder hoefijzer graveren. Het meest populaire cadeau voor een huwelijk van dit moment.

Bekijk dit cadeau >>

 

 

 

gegraveerde wijnglazenPersoonlijke wijnglazen als cadeau voor een huwelijksjubileum

Een ander onwijs leuk en origineel cadeau voor een huwelijksjubileum, zijn de gegraveerde wijnglazen. Net als bij het gegraveerde hoefijzer, laat je de namen van het huwelijkspaar en bijvoorbeeld de datum van de bruiloft graveren in een set van 2 schitterende wijnglazen. Uiteraard kun je ook voor een andere leuke gegraveerde boodschap kiezen. Je kunt ook voor andere glazen kiezen, zoals theeglazen, bierglazen, champagne of rosé glazen. De gegraveerde wijnglazen zijn al jaren een populair en bijzonder cadeau voor een huwelijksverjaardag. Wij merken dat dit cadeau met name in trek is als cadeau voor een 25 jarig huwelijk of als cadeau voor een 40 jarig huwelijk.

Bekijk dit cadeau >>

 

 

persoonlijke wijnfles pakketPersoonlijk wijnfles pakket als huwelijksverjaardag cadeau

Is het jubilerende huwelijkspaar die hun 12,5 jarig huwelijk, 20 jarig huwelijk of misschien zelfs wel 50 jarig huwelijk viert, gek op wijn? Geef dan dit unieke persoonlijke wijnfles pakket als huwelijkscadeau. Beschik je over een leuke foto van het huwelijkspaar? Laat deze dan bedrukken op het etiket van 3 flessen wijn, namelijk een rode, een witte en een fles rosé. Zo geef jij een volledig gepersonaliseerd wijnfles pakket als origineel huwelijkscadeau op het jubileum.

Bekijk dit cadeau >>

 

 

 

Een bijzondere overnachting als cadeau voor een huwelijksverjaardag

Wie houdt er nu niet van om af en toe even flink in de watten te worden gelegd? Met één van de onderstaande bijzondere overnachtingen geef jij een wel heel speciaal cadeau om het huwelijksjubileum mee te vieren. Dus viert binnenkort iemand hun 25 jarig huwelijk, 40 jarig huwelijk, of een andere huwelijksverjaardag? Geef dan een bijzondere overnachting als huwelijkscadeau.

overnachting KurhausBijzondere overnachting in het Kurhaus in Scheveningen

Wie heeft er niet ooit van gedroomd om eens te overnachten in dit bijzondere en historische hotel aan de Nederlandse kust? Geef een unieke overnachting cadeau in het Kurhaus te Scheveningen. Verblijf in een superior kamer, en laat je in de watten leggen door een 5 sterren service. De bioscoop, het theater en het casino liggen allemaal op steenworp afstand. Natuurlijk moet je ook niet vergeten een wandeling te maken over het Scheveningse strand. Kortom, een unieke overnachting als bijzonder huwelijkscadeau. 

Bekijk dit cadeau >>

kasteel overnachtingBeleef je huwelijksnacht opnieuw (Huwelijkscadeau.net KADOTIP!)

Een heel bijzonder cadeau van dit moment ishet arrangement ‘beleef uw huwelijksnacht opnieuw‘. Tijdens dit arrangement doe je die magische eerste nacht nog eens dunnetjes over, in een romantisch hotel in Nederland of in Duitsland aan de Moesel. Jullie worden verwelkomt met een bruidsboeket, genieten van een 3-gangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet, en als kers op de taart verblijven jullie in een schitterende bruidssuite met whirlpool en badkamerproducten. Tevens ontvangen jullie een fles Sekt op de kamer. Kortom, beleef de magie van die eerste magische huwelijksnacht nog een keer helemaal overnieuw!

Bekijk dit cadeau >> of Lees onze uitgebreide review >>

bruidssuiteBijzondere overnachtingen om cadeau te geven

Staat het idee van een overnachting als huwelijkscadeau geven jou wel aan? Bekijk dan alle bijzondere overnachtingen van Hotelspecials. Hier vind je de meest te gekke locaties en hotels om te genieten van de accomodaties en elkaar. Leg het jubilerende huwelijkspaar die binnenkort hun huwelijksverjaardag vieren even helemaal in de watten met een unieke overnachting van Hotelspecials.

Bekijk alle overnachtingen >>


Een bijzondere belevenis cadeau voor een huwelijksverjaardag

Geef jij het huwelijkspaar liever een actieve belevenis? Bekijk dan hieronder onze meest populaire en bijzondere belevenissen als huwelijkscadeau. Laat het huwelijkspaar ontspannen of stuur ze juist op avontuur met een leuke belevenis naar keuze. Vier de huwelijksverjaardag met een bijzondere belevenis van huwelijkscadeau.net.

luchtballon varenLuchtballonvaart als huwelijkscadeau

Genieten van de romantiek op grote hoogte, varend in een ballon met de wind mee en in complete stilte. Ervaar het bijzondere Nederlandse landschap van een hele andere kant. Geef het huwelijkspaar een unieke luchtballonvaart cadeau. Vele opstapplaatsen in Nederland beschikbaar. De vaart duurt ongeveer een uur. Als je het over bijzondere huwelijkscadeaus hebt, mag een luchtballonvaart zeker niet ontbreken.

Bekijk dit cadeau >>

 

 

 

grot brunchBrunchen in een grot in Limburg

Genieten van een heerlijke brunch in een unieke grot in Nederland? Dat kan, met dit bijzondere huwelijkscadeau. Samen genieten van een overheerlijk 5-gangen diner die klaar gemaakt is door een chef-kok. Stuur het huwelijkspaar er daarom even lekker op uit naar Limburg, om te genieten van dit unieke en heerlijke culinaire hoogstandje!

Bekijk dit cadeau >>