Populaire huwelijkscadeaus

Beleef uw huwelijksnacht opnieuw

Beleef uw huwelijksnacht opnieuw

Het is misschien wel de meest bijzondere en magische nacht uit jullie leven, dé huwelijksnacht. De eerste nacht waarin jullie volgens de wet aan elkaar verbonden zijn. Dé nacht waarin de bruidegom, de bruid over de drempel droeg. Heb jij heimwee naar deze bijzondere nacht? Dan hebben wij het ultieme cadeau voor je gevonden. Het cadeau: Beleef uw huwelijksnacht opnieuw. Jullie gaan deze heerlijke nacht namelijk nog eens helemaal dunnetjes over doen, in Nederland of net over de grens bij onze Oosterburen. Dit is het ideale cadeau voor huwelijksparen die net zijn getrouwd en niet kunnen afkicken van de huwelijksnacht, of voor huwelijksparen die binnenkort een huwelijksjubileum zoals bijvoorbeeld een 25 jarig huwelijk of 40 jarig huwelijk vieren. In deze post vertellen we jou precies wat dit huwelijkscadeau in houdt, wat je krijgt en wat je gaat doen. Benieuwd? Lees dan snel verder..


Doe die magische huwelijksnacht nog eens dunnetjes over

Met het cadeau ‘Beleef uw huwelijksnacht opnieuw‘, ga je precies doen wat de titel vermeldt. Jullie gaan naar een prachtig romantisch hotel in Horst (Nl) of Nittel (Duitsland). Het hotel in Duitsland bevindt zich aan de Moesel midden in de wijnbergen vlakbij de grens met Luxemburg.

Bij aankomst worden jullie als een heus bruidspaar verwelkomt met een bruidsboeketje. Jullie verblijven tijdens de ‘huwelijksnacht’ in de bruidssuite inclusief een whirlpool. Tijdens de avond kunnen jullie samen genieten van een heerlijk romantisch 3-gangen diner bij kaarslicht. Tijdens het diner krijgen jullie op feestelijke wijze 2 huwelijksringen gepresenteerd. Kortom: Je waant je weer even helemaal terug in de tijd, toen jullie het welbekende bootje instapten.

Verder ontvangen jullie op de kamer een fles Sekt en allerlei etherische oliën voor in de whirlpool. ’s ochtends genieten jullie samen van een uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens het verblijven mogen jullie gratis gebruik maken van alle sauna en wellness faciliteiten. Mochten jullie ook na de tweede huwelijksnacht nog niet afscheid kunnen nemen van dit heerlijke leventje, dan verleng je heel eenvoudig jullie verblijf tegen een meerprijs.

Dit unieke huwelijkscadeau bestellen? Kijk dan even hier.

huwelijksnacht opnieuw beleven huwelijksnacht opnieuw beleven