Populaire huwelijkscadeaus

Huwelijkscadeau

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is een geschenk wat jij geeft aan een bruidspaar ter gelegenheid van hun huwelijk. Een huwelijkscadeau kan geld zijn, maar ook een cadeau in fysieke vorm, zoals bijvoorbeeld een gegraveerd hoefijzer, persoonlijke wijnglazen of een wijnfles met persoonlijk etiket. Een overnachting of belevenis als huwelijkscadeau wordt daarnaast ook steeds populairder.

Cadeau voor een huwelijk of huwelijksverjaardag

Je kunt een huwelijkscadeau nodig hebben voor een huwelijk, of een huwelijksverjaardag zoals bijvoorbeeld een 40 jarig huwelijk. Voor beide vind je op onze website een bijzonder en gevarieerd aanbod. Een leuk voorbeeld van een cadeau voor een huwelijksjubileum is bijvoorbeeld het arrangement: Beleef uw huwelijksnacht opnieuw.

Populaire cadeaus van dit moment voor een bruidspaar zijn de bovengenoemde gegraveerde hoefijzers, gegraveerde wijnglazen en de wijnfles met persoonlijk etiket.

Persoonlijke huwelijkscadeaus

Persoonlijke huwelijkscadeaus worden steeds populairder. Het persoonlijke tintje wat je aan dit soort geschenken geeft, maakt het een bijzonder cadeau. Denk hierbij aan de bovengenoemde cadeaus zoals bijvoorbeeld het gegraveerde hoefijzer. De ‘personal touch’ zorgt altijd voor een extra element. Op een persoonlijk huwelijkscadeau kun je een zelf bedachte tekst kwijt of een leuke foto van het bruidspaar of jubilerende huwelijkspaar.

Geld als huwelijkscadeau

Heeft het aanstaande bruidspaar als cadeautip het welbekende envelopje op de uitnodiging staan? Dan hoor je natuurlijk geld als huwelijkscadeau te geven. Maar hoe geef je dit geld op een originele en ludieke manier? In onze post Geld als huwelijkscadeau lees je allerlei leuke manieren om geld op een ludieke manier aan het bruidspaar te geven voor hun huwelijk.

Belevenis als huwelijkscadeau

Tegenwoordig kun je ontzettend veel leuke belevenissen vinden die geschikt zijn om te geven als huwelijkscadeau of cadeau voor een huwelijksjubileum. Denk hierbij aan culinaire, ontspannen of juist avontuurlijke belevenissen waarmee jij het huwelijkspaar op originele wijnze verrast. Een belevenis is een ideaal cadeau voor een bruidspaar die het leuker vindt om er op uit te trekken dan een daadwerkelijk huwelijkscadeau te ontvangen. Bekijk hier al onze belevenis cadeaus.

Overnachting als huwelijkscadeau

Een geschikt huwelijkscadeau uitzoeken is nooit een gemakkelijke opgave. Gelukkig is er echter nog altijd back-up plan in de vorm van een overnachting als huwelijkscadeau. Wie houdt er niet van om eens heerlijk een nachtje uit de drukte en de dagelijkse sleur te ontsnappen? Kies een bijzondere overnachting op een speciale locatie als cadeau voor een huwelijkspaar. Bekijk hier al onze overnachtingen.

Zoek jij ook een bijzonder huwelijkscadeau? Bekijk ons aanbod >>